Over JV-Mobiliteitsservice

Na 16 jaar werkzaam te zijn geweest als berger bij een bergingsbedrijf ook wel sleepdienst genoemd en de pechhulp verlening waarbij ik al mijn certificaten voor de berging heb behaald ben ik sinds 1-9-2016 voor mezelf begonnen met jv-mobiliteitsservice te Deventer, ook wel bekend als yellowtruck.
Ik ben gespecialiseerd in alle vormen van auto transport tot 6000kg. Of u nu een probleem of schade hebt met uw auto, motor, aanhanger of caravan, ik los het professioneel en vakkundig voor u op.

Ook voor de pechhulp sta ik voor u klaar, of u nu een lege accu heeft of een lekke band. Bij een lekke band kan ik hem indien mogelijk repareren, als dat niet mogelijk is en u heeft geen reserveband dan kan ik u ook s’avonds een bandenwissel aanbieden. Of ik breng u door naar de garage van uw keuze.

Tevens kan ik u pechhulp service binnen de gehele stedendriehoek aanbieden voor een vast bedrag per jaar.

Ook voor garages en bedrijven kan ik interessant zijn omdat mijn manier van werken naadloos aan kan sluiten op uw werkzaamheden, bijvoorbeeld voor het wisselen van voertuigen op locatie zodat u gewoon door kunnen met hun werkzaamheden.                                                                           

Neem contact op voor een prijsopgave
Ik ben hoofdzakelijk werkzaam in Deventer, Apeldoorn en Zutphen maar ook in de rest van het land kan ik uw (schade)auto, motor, aanhanger of caravan komen halen. Laat mij uw taxi naar huis of de garage zijn.
Problemen bestaan niet, uitdagingen wel.
Laat uw probleem mijn uitdaging zijn.
Bij mij vindt u dezelfde kwaliteit en professionaliteit als bij een bergingsbedrijf.

Ook voor uw gerestaureerde of ongerestaureerde oldtimer of trekker bent u bij de yellowtruck aan het juiste adres. Zelfs als de kippen er nog inzitten.
Of het nu gaat over autotransport of pechhulp, bij jv-mobiliteitsservice bent u altijd aan het juiste adres. Een sleepdienst met een glimlach. Uiteraard is uw voertuig tijdens het transport door mij verzekerd.

De kracht van JV-mobiliteitsservice
-pechhulp
-oldtimer vervoer
-trekker vervoer (tot 6000kg en 2.80 h)
-rolbaar of niet rolbaar(dus ook met geblokkeerde wielen of een afgebroken wiel )
-schade auto’s
-24/7 beschikbaar